tiistai 9. helmikuuta 2016

Hei kaikki!

Hui. 

Viimeisin päivitykseni tähän blogiin näyttää päivämäärää 25.6.2012. Kylläpäs on aikaa vierähtänyt! Ja ei, en ole ollenkaan unohtanut rakasta valokuvausharrastustani. Näköjään muita kiireitä mukamas ollut vaan enemmän, niin koko blogi on tyystin unohtunut. Antakaa anteeksi.

En tiedä mistä koko blogi taas muistui yhtäkkiä mieleen. Ehkä siitä, kun selailin läppärin valokuvakansioita ja löysin ison kasan aikaisemmin blogissa julkaistuja kuvia. Ja sitten muistin, kuinka hirmuisen mukavaa tämä blogin pitäminen olikaan! Miksei siis viimein jatkaa?

Tulen käyttämään blogissani ennennäkemätöntä materiaaliani: Noiden mystisten, hiljaiselettyjen vuosien osalta! Pahoittelen jo nyt ennalta myös sitä, että enpä minä näköjään kuvissani ikinä eteenpäin pääse. Aina ne samat teemat ja tekniikat vaan tahtovat kiehtoa. Mutta jotta ei nyt mene ihan pelkäksi höpötykseksi...

Koiria!

Aloitetaanpa vaikka näin teemoittain. Näitä onkin sitten tullut kuvattua.. :)Onko parempaa lenkkeilykeliä olemassa? Lämmin, elokuinen ilta! Meidän viimekesäinen pentue. Kylläpä oli menoa!
Äidilläni oli samaan aikaan Kromfohrländer -pentue. Aivan valloittavan suloisia naamoja!Oman pentueen lapsonen. 

Rakas Ronja nauttii kesästä.. Villakoira Siiri!

Ronja. Hyvin tarkenee -30 pakkasella Joensuussa 2013 kun emäntä pukenut kaiken maailman vermeet päälle..


Ronjan kanssa nauttimassa ihanasta kevätauringosta. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti