sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Uusi hankinta

Eilen tein pitkästä aikaa pienen sijoituksen valokuvauksen suhteen: Ostin uuden taustakankaan! Sametti ei ehkä ole kaikista helpoin valinta, täytyy vielä harjoitella ja testailla sen valontaitto-ominaisuutta. Kangas on kuitenkin todella näyttävä, eikä hintakaan ollut mahdoton. Tuo palanen, joka oli kooltaan n. 1,5m x 2,0m maksoi hieman päälle 8€.

Tänään sitten pääsin testailemaan, miltä kangas valokuvissa näyttää. Ensin mallinani oli ihana serkkuni Lea:
(Huomaa hiukset, pääsin näyttämään piilevät kampaajan taitoni!:D)

Sitten Ronja "pääsi" malliksi. Kangas materiaalina oli kovin eläväinen, mutta haittaneeko tuo? Ehkä kiinnitän sen ensi kerralla alustaan vähän tarkemmin.. Mutta Ronja oli ainakin ihan tyytyväinen, ehkä kankaan väri miellytti sitä :D6 kommenttia:

 1. voi onpas ihania kuvia! lea on niin nättisöpö että on pakko hymyillä kun katsoo. (hienosti on hiuksetkin! :D)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Laura! :) Lea oli ihan loistava malli. Mun tarvii joskus lainata teidän Hanskua, tää on niin loistavaa harjotusta!

  VastaaPoista
 3. Ronja parka kärsii jatkuvasti sun kuvausinnosta.... :D

  VastaaPoista
 4. :D Mutta se kyllä vaikuttaa ihan tyytyväiseltä, kun on tarpeeks hyvä palkkio!

  VastaaPoista
 5. Kivaa matskua taas :) Vinkkinä, että kannattaa teipata tausta kangas lattiaan, etenkin noita koiruuksia kuvatessa. Ja kannattaa myös tilan salliessa tuoda malli mahdollisimman kauas taustasta (siis seinästä).

  Millaista optiikkaa sulla on?

  VastaaPoista
 6. Kiitos Ida hyvästä vinkistä! :) Toi tila missä kuvaan, on niin pieni että kauemmas ei pääse. :/ Tuossa mun omakuvan vieressä sivun ylhäällä lukee kuvauskalusto :)

  VastaaPoista