lauantai 26. helmikuuta 2011

Viime vuoden kooste! (Jatkoa, heinäkuu - joulukuu)

Heinäkuu oli uskomattoman lämmin: sellainen kun kesän kuuluisikin olla! Ylemmässä kuvassa rakas pikkuveljeni Tuomas ongella, alempi kuva lupailee jo kauan odotettujen sänkipeltojen lähestyvän..Olimme Rikun kanssa maastolenkillä eräänä elokuisena iltana, kun yhtäkkiä huomasin järven toisella puolella meidän lemppari sänkipellolla liekkejä! Kierrettiin kiireellä katsomaan ja näky oli huima: Valtavaa sänkipeltoa kulotettiin! Kävin vaihtamassa hevosen kameraan (Riku ei ihme kyllä pelännyt yhtään liekkejä) ja ihastelin harvinaista näkyä :)


Ylhäällä Saara ja Oskari, loistava pari! Heitä sain käydä pariin otteeseen kuvaamassa syksyllä. Vaikka syksyn värisävyt ovat kuvaamisen kannalta edulliset, on aina jotenkin haikeaa kun lehdet tippuvat pois, maailma muuttuu harmaaksi ja on pitkä talvi edessä :/ Olen ehdottomasti enemmän kesäihmisiä, mutta silti onnellinen Suomen neljästä vuodenajasta.


Tässä kaksi maailman ihaninta ja rakkainta eläinystävääni, Riku ja Ronja! Ronjan kuva kuuluu ensimmäisiin studiokokeiluihini.


Taas Ronja, taustalla aivan peilityyni järvi. Laskevan auringon valo oli mukavan pehmeä ja Ronja asettui kivelle varsin tottuneesti kameran eteen:D


Heh, tässä on meidän joulukortti viime joululta :D Idea oli siskoni, toteutus minun. Tämänkin kanssa sain väkertää melkoisen kauan, en todellakaan ole kovin tottunut kuvanmuokkausohjelmien käyttäjä.. Mutta hauskaa puuhaa oli! :)

Tätä kokoelmaa oli valtavan mukava tehdä.. kiitos kaikille jotka lukivat tänne asti! :)

-Terkuin Emilia

3 kommenttia:

  1. Ronja kyllä näyttää sun kuvissa aina siltä kun se ottais poseeraamisen ihan tosissaan. Mulle se lähinnä irvistelee jos koitan kuvata.. :D

    VastaaPoista
  2. Voi että toi kirjava hevonen on IHANA! :)

    VastaaPoista