tiistai 15. helmikuuta 2011

Kukkagallup :)

Viimeinkin tilaukseni PhotoBoxilta saapui, jes! 46kpl A4 kokoisia vedoksia, mihin nämäkin mahtuu? :D Uskotte varmaan että seinätilan puute huoneessani alkaa jo vaivata. Täytyy valloittaa seuraavaksi aulan seinät.. Tässä muutamia tilaamiani kukkakuvia, haluaisin kuulla suosikkinne! :)


Metsäkurjenpolvet. Tämä kukka on kesän suosikkikukkani :)


 Sinivuokot! Näitä rakastan keväällä eniten. Vasemmanpuoleiset kukat kuuluvat Leningradin musta -kirsikkapuulle.Maitohorsma! Sekä...no, eihän tuo mikään kukka ole. Ohrakuva vaan sopi maitohorsman pariksi :)


Tuomenkukistakin tykkään valtavasti. En tosin ole koskaan ollut varma pidänkö tästä kuvasta, sävyt herättävät ristiriitaisia tunteita.

Kuvaan mielelläni kukkia, kevättä taas odotellessa.. Näin keskitalvellahan on sopiva haikailla kesän perään julkaisten valtavat määrät erilaisia kukkakuvia :D

3 kommenttia:

 1. Perusnättejä kukkakuvia. Kasvikuviin on kauhean vaikea tuoda mitään uutta. Itsekin viimekesänä kyllä jokusen kukkakuvan otin, ja kauheasti vaivasi, kun ne näyttivät niin tavanomaisilta :D Mutta eihän kai kaiken tarvitse aina olla niin kauhean erilaista. Ainoa ehkä ei-niin-tyypillinen kukkakuva, jonka olen ikinä ottanut on ollut kuva kuolleista samettiruusuista (http://www.flickr.com/photos/tingelim/4010714033/).

  Tykkään eniten viimeisestä (juurikin sävyjen takia) ja noista kirsikankukista.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!:) Niin, ihan totta puhut: tämäkin niin tavanomainen kuvausaihe, että on haaste tuoda mitään uutta.. mutta aina näitäkin voi kuvata ihan omaksi ilokseen kuten minä! :)

  VastaaPoista
 3. Ehdottomasti toi kirsikankukka. :) Tuliks mullekin kuvia?

  VastaaPoista